OM MIG

ANN SAGEL

OM MIG

 

Jag heter Ann och har lite mer än 35 års erfarenhet av spådom, healing, medial och andlig vägledning. Jag talar svenska, finska, norska och engelska. Jag arbetar i Sverige och i utlandet. Jag ser din framtid, nutiden och det förflutna. Jag är synsk sedan barnsben. Jag arbetar som en spirituell kanal och skapar nya healing och självhjälpsmetoder. Jag använder mig av mitt högre jag, mina guider och andra ledsagare, tarotkort, spelkort, spåkula bland annat. Jag kan förutsäga händelser som händer dig och andra runt dig. Jag kan också förutsäga utan verktyg då jag känner in energierna, ser bilder, hör för min inre hörsel eller bara vet svaret på det du undrar över. Jag svarar i regel på alla dina frågor.

MER OM MIG

 

 

Jag är utbildad och certifierad i många olika Healingformer som Reiki, Energi Healing, Intuitiv Healing, DNA aktivering, DNA Healing, Ängel Healing, Kosmisk Healing, Soul Body Fusion, Mindfullness bland andra. Jag sänder iväg distans healing om du behöver det. Jag gör också energiarbete för att du ska dra till dig mer kärlek och få en bättre ekonomi, du får goda resultat med tiden, ditt liv blir bättre och bättre. Läs mer nedan om energiarbete. I mitt arbete använder jag mig av chakra rening, chakra balansering, affirmationer, visualiseringstekniker, du blir stärkt, får mer balans, hälsa, frid och energi, detta främjar din personliga och andliga utveckling.

 

 

ENERGIARBETE

 

 

Om du behöver hjälp med energiarbete så kan jag hjälpa dig med detta. Det kan handla om att du känner att du behöver få mer ork och kraft eller mer balans i tillvaron. Du kan känna dig trött, ha värk, vara lite deprimerad eller att du inte mår bra på annat sätt. Det kan vara fråga om att du inte har tillräcklig framgång i livet vad gäller relationer, kärlek, jobb eller ekonomin, detta går att påverka genom att jag tar bort alla dina blockeringar och hinder från dig och din energikropp och detta förstärker dig på alla plan så att du kan må bättre och lyckas med det du vill uppnå. Detta hjälper dig med din utveckling både privat och socialt.

CLAIRVOYANCE- ATT VARA SYNSK

 

Under konstruktion

ANN SAGEL

Spådam & Healer

Synsk Vägledare & Coach

Medial & Andlig Vägledare

 

Jag har över 35 års erfarenhet av spådom, tarot, healing, hälsa, coaching m.m. Jag är utbildad och certifierad i bland annat Reiki, Intuitiv, Ängel och Energi Healing, DNA Aktivering, DNA Healing.

 

NYHETER

Jag sänder healing på distans

Mån kl. 19-20, September 24, 2018. Det är en prova på behandling. Du behöver endast inom dig säga ja.

 

När du ringer till mig erbjuder jag min healing modalitet Cosmic Golden Light Healing@

Tors, September 27, 2018.

Jag sänder alltid distanshealing under eller efter ditt samtal till mig om du vill ta emot healing. Välkommen!

 

 

KONTAKT

Kundtjänst 843756525 ..13-19

Email: ann@spadamann.se

Spålinjer Sverige

1: 0939 - 114 71 07 19:90 kr/min

2: 0939 - 30 40 140 19:90 kr/min

2: Kontant 0939 - 30 40 140

Öppet Må-Sö 12-24 Varierar

Facebook m.m. under konstruktion

Innehar F-Skatt

 

Copyright @ All Rights Reserved