OM MIG

ANN SAGEL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

OM MIG


Jag heter Ann och har lite mer än 35 års erfarenhet av spådom, healing, medial och andlig vägledning. Jag talar svenska, finska, norska och engelska. Jag arbetar i Sverige och i utlandet. Jag ser din framtid, nutiden och det förflutna. Jag är synsk sedan barnsben. Jag arbetar som en spirituell kanal och skapar nya healing och självhjälpsmetoder. Jag använder mig av mitt högre jag, mina guider och andra ledsagare, tarotkort, spelkort, spåkula bland annat. Jag kan förutsäga händelser som händer dig och andra runt dig. Jag kan också förutsäga utan verktyg då jag känner in energierna, ser bilder, hör för min inre hörsel eller bara vet svaret på det du undrar över. Jag svarar i regel på alla dina frågor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

MER OM MIGJag är utbildad och certifierad i många olika Healingformer som Reiki, Energi Healing, Intuitiv Healing, DNA aktivering, DNA Healing, Ängel Healing, Kosmisk Healing, Soul Body Fusion, Mindfullness bland andra. Jag sänder iväg distans healing om du behöver det. Jag gör också energiarbete för att du ska dra till dig mer kärlek och få en bättre ekonomi, du får goda resultat med tiden, ditt liv blir bättre och bättre. Läs mer nedan om energiarbete.  I mitt arbete använder jag mig av chakra rening, chakra balansering, affirmationer, visualiseringstekniker, du blir stärkt, får mer balans, hälsa, frid och energi, detta främjar din personliga och andliga utveckling. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

ENERGIARBETEOm du behöver hjälp med energiarbete så kan jag hjälpa dig med detta. Det kan handla om att du känner att du behöver få mer ork och kraft eller mer balans i tillvaron. Du kan känna dig trött, ha värk, vara lite deprimerad eller att du inte mår bra på annat sätt. Det kan vara fråga om att du inte har tillräcklig framgång i livet vad gäller relationer, kärlek, jobb eller ekonomin, detta går att påverka genom att jag tar bort alla dina blockeringar och hinder från dig och din energikropp och detta förstärker dig på alla plan så att du kan må bättre och lyckas med det du vill uppnå. Detta hjälper dig med din utveckling både privat och socialt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

KLÄRVOAJANS - ATT VARA SYNSK

 

 

Att vara synsk är att kunna se vad som händer i ditt liv utan att ha någon förhandsinformation. Klärvoajans kan innebära att man vet och ser utan hjälpmedel, men det betyder inte att man inte är synsk om man använder hjälpmedel som spåkula, tarot, pendel eller andra sätt.

 

För mig började det i den tidiga barndomen, att jag kunde veta vad som ska ske, jag visste sådant om andra människor som jag inte borde kunna veta. Min klärvoajanta förmåga har ökat med åren och fortsätter att öka, det blir mer tydliga "bilder" och "filmer", ungefär som att se på en tv eller en bioduk. Jag ser inte precis allt, det är en omöjlighet att se allt om en annan människa.

 

NYHETER

Jag sänder healing på distans       

        Mån kl. 17-18, Januari 25, 2021. Det är en prova på behandling. Du behöver endast inom dig säga ja.

 

När du ringer till mig erbjuder jag min healing modalitet Cosmic Golden Light Healing@ 

Tors, Januari 28, 2021.

Jag sänder alltid distanshealing under eller efter ditt samtal till mig om du vill ta emot healing. Välkommen!

 

 

ANN SAGEL

Spådam & Healer

Synskt Medium & Lifecoach

Medial & Andlig Vägledare


 Jag har över 35 års erfarenhet av spådom. Jag har arbetat många år med tarot, healing, hälsa, coaching m.m. Jag är utbildad och certifierad i bland annat Reiki, Intuitiv, Ängel och Energi Healing,  DNA Aktivering, DNA Healing.

 Hemsidor:spadamann.webs.com Stjarnhealing.se     Tarotstjarnan.se


 

KONTAKT

Kundtjänst  843756525..13-19

Websida: www.spadamann.se

Spålinjer Sverige

1:  0939 - 114 71 07 19:90 kr/min

2:  0939 - 30 40 140 19:90 kr/min

2: Kontant 0939 - 30 40 140 

Öppet Må-Sö 10-22 Varierar

Innehar F-Skatt

 

 

Copyright @ All Rights Reserved